Babel

N

F

Glaswand bureau Babel - Foto: R. Uyttebroeck

 

 

Kunst

Harmonie en schoonheid in taal, architectuur en muziek, een perfecte combinatie.

Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek.” Christian Andersen

Sinds 2005 zijn onze kantoren gelegen in een authentiek art-decopand (1938) in Deurne. In december 2014 werd de woning opgenomen in de Inventaris van Onroerend Erfgoed.

Babel steunt het befaamde Antwerpse oratoriumkoor deCHORALE waar Helga actief lid van is. Geïnteresseerden mogen zich aanmelden om op haar mailinglist te staan voor concrete informatie.

Hartelijk dank voor de bijzondere avond gisteren! Fijn om jullie eens ontmoet te hebben, na alleen te hebben gemaild! Het Winterconcert was prachtig, mee door de omkadering in de kerk waar de verlichting alleen al een bijzondere sfeer opriep. De afwisseling aan artiesten bood voor elk wat wils: Inne Eysermans met haar engelenstem om bij te soezen en dromen, Dez Mona die theatraal en enthousiast toonde wat de mogelijkheden van de stem zijn, Filip Kowlier die een eigentijdse toets neerzette en met Helmut Lotti rapte, en natuurlijk Helmut Lotti die naast zijn eigen nummers klassieke kerstnummers met verve vertolkte. De afsluiter van het concert, Ave Maria, bezorgde me kippenvel. Dat alles overgoten door de wondermooie gezangen van het koor deCHORALE maakte de avond meer dan geslaagd. We hebben genoten.

News

 

Babel Ophoff Vertalingen

Tel 03 825 14 05

info@babel-ophoff.be

Veel gestelde vragen en antwoorden FAQ

Vraag onmiddellijk en vrijblijvend uw offerte aan.

Mail naar info@babel-ophoff.be of bel

ons op 03 825 14 05.

Snelle reactie!

© Babel Ophoff Vertalingen 2016 –

www.babel-ophoff.be